skip to Main Content

Yılbaşı Baskılı Promosyon Ürünleri

Yeni bir yıla yaklaşırken, şirketinizin kurumsal kimliğini güçlendirmek, müşterileriniz üzerindeki marka algısını pekiştirmek, ürün, isim ve markalarının yıl boyu akılda kalıcılığını sağlamak için çeşitli promosyon ürünleri iyi bir tanıtım aracıdır. Yıl sonu ajans çalışmalarımızın büyük bir bölümünü promosyon ürün seçimi ve tasarımı oluşturuyor.


Bu yıl ağırlık olarak yapılan promozyon ürünlerini şu şekilde sıralayabiliriz.

Promosyon defter: 100 veya 250 sayfa, 70 gr 1.hamur kağıt, kareli, her sayfası logo baskılı, ilk sayfalarda sektörünüze ait teknik ve genel bilgiler, en az 3 yıllık mini takvim, defter aralarında ürün tanıtım sayfalarınız yer alır.

Ajanda: Günlük, haftalık yada aylık ajanda, deri kapak yada sert kapaklı olarak yapılabilmektedir. yıl boyunca kullanılan ajandalar markanızın akılda kalıcılığını sağlayan önemli bir promosyon ürünüdür.

Yapışkanlı notluk: Son yılların en popüler promosyon ürünüdür. Renkli yada beyaz yapışkanlı notluk sayfalarına özel logo baskısı, sert kapak yada karton kapaklı tasarım. Sizin için en uygun yapışkanlı kağıt notluk tasarımını görmek için bizleri arayabilirsiniz.

Karton yada bez çanta: Özellikle fuar yada seminerlerde katalog, broşür ve diğer tanıtım ürünlerinizi topluca sunabilmeniz için baskılı karton yada bez çanta yaptırabilirsiniz. Herkes tarafından kolaylıkla seçilebilecek özel tasarlanmış karton yada bez çantalar iyi bir reklam ürünüdür.

Masa takvimi/Duvar takvimi: Bilinen en eski tanıtım ve promosyon ürünlerinden biridir. Klasik takvimin dışında özel fotoğraflar kullanılarak yıl boyu marka ve ürünlerinizin masada veya duvarda göz önünde olmasını sağlar.

Türkiye Karayolları Haritası: Farklı bir promosyon çeşididir. Bir tarafı karayolları haritası diğer tarafda firmanız ait özel bir çalışma. Tüm araçların torpido gözünde bulunması gereken bir ürün.

USB bellek: farklı kapasitelerde logo baskılı olarak ürettiğimiz son yıllarda tercih edilen ürünlerden biridir. Çok farklı şekillerde USB bellek (flash bellek) bulunur. Anahtarlık yada kredi kartı şeklinde olabilir. USB belleklerin içine sizin için özel hazırladığımız bir film, tanıtım brosürü yada firma tanıtım içeriğini yükleyebiliriz. Bu içerik USB belleğin kapasitesinin bir kısmını kapsar. Boş kısmı ise müşteriniz kendi ihtiyaçları için kullanmaya devam eder.

Okul seti: Küçük yaşdaki çocukların marka, isim hafızaları inanılmaz derecede güçlüdür. Çocuklara promosyon olarak dağıtabsileceğiniz marka baskılı kalem, silgi, kalemtraş, cetvel gibi okul gereçlerini set olarak üretebiliriz.

Diğer ürünlerimizi promosyon.aso.com.tr sitemizden inceleyebilirsiniz.

Çok gecikmeden bize ulaşın, yıl sonu potansiyel müsterileriniz için size en uygun promosyon çözümünü sunalım.

This Post Has 0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top
Ara