skip to Main Content

Örümcek Stand Fuar Sergi ve Tanıtım Standı

Örümcek stand, açılıp kapanabilir, portatif, taşınabilir, sağlam ve görsel olarak etkileyici bir üründür. Konstruksiyonu alüminyum ve sert plastikten üretilmiştir. Fuarlar, sergi salonları, tanıtımlar, kongreler veya herhangi bir etkinlikte kullanmak için idealdir. Geniş dijital baskı alanıyla etkileyicidir. Üzerindeki baskıyı değiştirerek farklı etkinliklerde, farklı grafiklerle kullanabilirsiniz.

örümcek stand

Tüm örümcek stand çeşitleri ve fiyatlarına ulaşmak, ayrıca online satın almak için tıklayın.

Örümcek stand dijital baskılarımız HP dijital baskı makinelerinde yüksek çözünürlüklü iç mekan olarak basılır. Tüm örümcek stand sistemlerimizde tekerlekli taşıma çantaları, halojen lambalar  dahildir. Kurulumu oldukça kolaydır. Herhangi bir el aletine gerek kalmadan tek kişi kurulum yapabilir.

Örümcek stand ölçüleri yükseklik standart 230 cm’dir. Genişlik 180 cm’den  5 metreye kadar değişmektedir. Standı kuracağınız alanın boyutuna göre istediğiniz ölçüde yapabiliyoruz.

 

Yüksek kalite dijital baskı

Baskılarımız HP makinelerde yüksek kalite iç mekan dijital baskı ile basılır. Latex baskı teknolojisi kullanılır. Latex baskı zehirsiz, kokusuz, doğa dostudur.

 

Örümcek stand ölçüleri

Yükseklik 2.30 m, Genilşik 180 cm’den 5 metreye kadar oval, düz, L yada U şeklinde olabilir.

 

Dijital Baskı Kaplama

Tüm dijital baskılarımız dayanıklılık ve uzun süre koruma için mat yada parlak laminasyonla kaplanmaktadır.

 

Taşıma çantası

Tüm örümcek stand sistemleri tekerlekli standart taşımalıdır. Ancak masa olarak kullanılabilen baskılı hardcase canta da tercih edebilirsiniz.

 

Grafik çalışması

Örümcek stand grafik çalışmanızı kendi ajansınıza yaptırabilir yada grafik tasarım departmanımızdan destek alabilirsiniz. kendi ajansınıza yaptıracaksanız stand grafik taslaklarını 0212 2223801 nolu telefonumuzla bizden isteyebilirsiniz.

 

Teslim süresi

Örümcek stand sistemlerinde teslim süresi 3 gündür. Kargo ile adresinize gönderim yapabiliyoruz.

 

Örümcek Stand Fiyatları

Örümcek stand çeşitlerine ve fiyatlarına fuar.aso.com.tr sanal mağazamızdan ulaşabilirsiniz. http://fuar.aso.com.tr bağlantısını tıklayın. Ayrıca banner tutucular, alüminyum çerçeveler, broşürlükler, stand masaları gibi sergileme ekipmalarına da ulaşabilir, çeşitleri ve fiyatları inceleyebilirsiniz.

 

 


 

 

Örümcek stand kurulumu

 


This Post Has 0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top
Ara