skip to Main Content

Örümcek Stand Fiyatları

örümcek stand

Örümcek stand portatif, taşınabilir, görsel olarak zengin olan bir stand çözümüdür. Kolay kurulumu ve kolay toplanması, çok yer kaplamaması ve defalarca kullanılabilmesi nedeniyle fuar, kongre, sunum ve sergilemelerde sıkça tercih edilir.

Örümcek stand fiyatları çok değişkendir. Ölçü, malzeme kalitesi, baskı kalitesi, kullanılan malzeme, çanta tipi, spotlar ve diğer yan ekipmanlar örümcek stand fiyatlarını etkileyen unsurlardır.

Manyetik ya da klipsli örümcek stand fiyatları arasında da ciddi farklar vardır. Klipsli örümcek standları daha ucuzdur.


Örümcek stand fiyatlarını etkileyen unsurlar;

Mekanizma

Örümcek Stand Mekanizma

Örümcek standlar oldukça hassas bir mekanizmaya sahiptir. Aluminyum ve sert plastikten üretilen bu mekanizmaların tümü uzakdoğuda imal edilir. Bazı ürünler uzakdoğudan Avrupa’ya oradan da Türkiye’ye ithal edilir. Çok farklı fiyatlara mekanizma bulmak mümkün. Ucuz ürünler genellikle çok hassastırlar ve bir kaç kurulumdan sonra düzgün ve pürüzsüz duruşlarını kaybederler.


Dijital baskı

Örümcek Stand

Dijital baskı maliyeti, örümcek stand fiyatları içinde önemli bir yere sahiptir. Çözünürlük, kullanılan baskı makinesi ve baskı özellikleri, kaliteli bir görsel sunmanızı sağlar. Yüksek çözünürlüklü iç mekan baskılar tercih edilmelidir. Tercihe bağlı olarak kokusuz, güvenli, doğaya ve insan sağlığına zarar vermeyen Lateks mürekkeplerin kullanıldığı dijital baskılar tercih edilmelidir.


Çanta
Örümcek standların iki çeşit taşıma çantası vardır. Softcase ve hardcase çanta. Softcase tekerlekli kumaş çantadır. Hardcase çanta ise üzerine dijital baskı yapılabilen, masa olarak da kullanabileceğiniz sert plastikten ürenitlimş bir çantadır. Hardcase çantalar genellikle ayrıca fiyatlandırılır.

Spot lambalar
Örümcek stand fiyatları içinde önemli bir yere sahip olmasa da, bir örümcek stand cantasında en az 2 adet spot lamba bulunmalıdır. Az ışıklı ortamlarda gereklidir.

Yedek parça desteği
Yedek parça desteği önemlidir. Zamanla kırılan plastiklerin değişimi gerekebilir. Bu nedenle satın alacağınız ürünlerin yedek parca garantisi mutlaka bulunmalıdır. Aksi halde binlerce lira vererek satın aldığınız örümcek standınız, küçük bir plastik parçasının kırılması sebebiyle kullanamaz ve çöpe atmak zorunda kalabilirsiniz.

Kaliteli bir işçilik
Örümcek standlar farklı genişliklerdeki panellerin yanyana getirilmesiyle oluşur. Görseller birbirinin devamı olabilir ve geçiş oldukça düzgün olmalıdır. Ayrıca örümcek standı satın aldığınız yere baskısını da yaptırmanız önemlidir. Malzeme ne kadar kaliteli olursa olsun, uzman olmayan ellerde yapılacak işçilik ürünü kötü gösterecektir.
Tüm ürünlerimiz HP 28500 Lateks iç mekan dijital baskı makinesi ile 1200 dpi çözünürlükte basılır. Baskılar yüksek kaliteli, canlı ve nettir. Kokusuz, güvenli, doğaya ve insan sağlığına zarar vermeyen Lateks mürekkepler kullanılır. Kullanılan Boyalar UL ECOLOGO ve GREENGUARD Children & Schools(SM4) sertifikalıdır. örümcek standlarımız son derece ince bir işçilikle üretilir.

This Post Has 0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top
Ara