skip to Main Content

Google Harita Kaydı ile İşletmenizi Haritalara Ekleyelim

İşletmeler için arama soruçlarında etkili şekilde görünür olmak oldukça önemlidir. Müşterileriniz sizi google arama sonuçlarında konumuzunla birlikte görmek ve en kısa yolla size ulaşmak ister.

Google haritalar üzerinde adresinizin doğru olarak görüntülenmesi, işletme bilgilerinizin yeralması, firma logonuzun görünür olması için bazı çalışmalar yapıyoruz.  Google harita kaydı servisine doğru bilgi kaydı yaptığınız taktirde işletmenize haritalar aracılığıyla yol tarifi yapabilir, müşterin size ulaşmasını kolaylaştırabilirsiniz.

Google maps üzerine işyerinizi eklememizle birlikte, arama sonuçlarında cep telefonunuzla birlikte listelenirsiniz. Ayrıca Google Earth gibi masaüstü uygulamalarda da yer almış olursunuz. Potansiyel müşterileriniz tarafından arandığınızda adres ve logonuzla birlikte görünür olursunuz.

Google navigasyon ve lokasyon servislerine adresinizi eklemenizle birlikte sizi arayan kullanıcılar, işletmenize öncelikli olarak ulaşır.

google harita servislerine şirket adres kaydı

 

Bilindiği gibi Google arama sonuçlarını iyileştirmek için lokasyon bazlı filtreleme yapıyor. Bulunduğunuz bölgeye en yakın konumdaki işletmeleri öncelikli olarak çıkarıyor. Bunun için işletmenizin Google harita servisinde doğru olarak bulunması önemlidir. Google Harita kaydı yaptırmanız adresinizin bulunması için önemlidir ve size avantaj sağlar.

Google harita kayıt işlemini kendiniz de yapabilirsiniz. bunun için Google+ hesabına ihtiyacınız var. Google Plus hesabınız giriş yapıp eksik bilgilerinizi tamamlamanız, adres, telefon, logo, işletme fotoğraflarınızı eklemeniz gerekiyor. Adres doğrulaması için Google size posta ile bir doğrulama kodu gönderebilir.

Bu işlemleri yapamazsanız, biz bu işlemi sizler için yapabiliriz.  size bir Google Plus hesabı açar, logo, adres ve işletme bilgilerinizi gireriz. Ve adres doğrulamasından kısa bir süre sonra da bilgileriniz görünür olur.

Bize ulaşın.

This Post Has 0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top
Ara