skip to Main Content

Roll Up Banner Fiyatları

Rollup Fiyatları

Rollup banner, fuar, sergi ve sunumlarınızda kullanabileceğiniz, dijital baskı ile açılıp kapanabilen pratik bir sergileme ürünüdür. Farklı ölçülerde rollup banner yapılabilir. Ancak en çok tercih edilen ölçü 85×200 cm’dir. Rollup fiyatları oldukça değişkendir.

Rollup fiyatları şu özelliklere göre değişkenlik gösterir.

Aluminyum mekanizma
Tüm mekanizmalar uzakdoğudan gelir. Avrupa menşeili mekanizmaların merkezi de uzakdoğudur. Yüksek kaliteli kolay deforme olmayan en az 1 yıl garantili Rollup mekanizmaları tercih edilmelidir.

  • Dijital baskı çözünürlüğü ve baskı kalitesi
    Dijital baskı fiyatı, ürün içinde önemli bir yere sahiptir. Rollup’lar genellikle iç mekan ürünleri oldukları için, yüksek kalite iç mekan baskı tercih edilmelidir. Dış mekan baskı fiyatı ile iç mekan yüksek kalite baskı fiyatı arasında 3-4 kata kadar fiyat farkı bulunur. Piyasada cok uygun fiyatlara satılan rollup’lar genellikle dış mekan baskı makineleriyle ve düşük çözünürlüklü basılmaktadır.
  • Kullanılan vinil ya da poster kağıdı  
    Kullanılan malzemenin toplam rollup fiyatındaki yeri çok yüksek değildir. Tercihe göre poster kağıdı ya da avrupa dökme vinil tercih etmelisiniz. Poster kağıdı üzerine laminasyon da yapılabilir. Bunun avantajı pürüzsüz bir görünüm elde edilir. Ancak zamanla poster kağıdının kenarları kıvrılar ve kötü bir görünüm oluşturur.
    Avrupa dökme vinil malzemenin kenarları zamanla kıvrılmaz.
  • İç korumalı taşıma çantası
    Rollup çok sık yer değiştiren ve taşıma gerektiren bir ürün olduğu için çarpmalar nedeniyle aluminyum mekanizma zarar görebilir. Bu nedenle iç korumalı çantalar tercih edilmelidir.

Tüm bu özellikler nedeniyle piyasada 75 ile 150 TL arasında rollup fiyatı bulabilirsiniz.

Fiyat bilgisi ve online satın almak için tıklayın.

Tüm ürünlerimiz HP 28500 Lateks iç mekan dijital baskı makinesi ile 1200 dpi çözünürlükte basılır. Baskılar yüksek kaliteli, canlı ve nettir. Kokusuz, güvenli, doğaya ve insan sağlığına zarar vermeyen Lateks mürekkepler kullanılır. Kullanılan Boyalar UL ECOLOGO ve GREENGUARD Children & Schools(SM4) sertifikalıdır ve çevreye duyarlılık hedefinize yardımcı olur. Kullandığımız malzeme yüksek kalite Avrupa dökme vinildir. Taşıma çantalarımız iç korumalıdır ve tüm rollup banner sergileme ürünlerimiz 1 yıl garantilidir.

Rollup Alüminyum Mekanizma Rollup Fiyatları Mekanizma Rollup Fiyat

This Post Has 0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top
Ara