skip to Main Content

Yapışkanlı Cırt Cırtlı Bant Fiyatı

arkası yapışkanlı cırt cırtlı bant

Cırt cırtlı bantlar cok farklı alanlarda kullanılan, iki yüzeyin birbirine yapışmanısı sağlayan, kısaca kilit görevi gören pratik ürünlerdir. Siyah, beyaz ağırlıklı olmak üzere her renk üretilebilir. İsteğe bağlı yuvarlak, kare kesim yada özel şekillerde imalatı yapılabilen cırt cırtlı bantlar, ayakkabı sektöründen otomotiv sektörüne, ambalaj sektöründen sağlık sektörüne kadar çık farklı alanlarda kullanılır. Cırt bantların kullanılmadığı alanlarda arkası yapışkanlı cırt cırtlı bant kullanılır.

Cırt cırtlı bant kanca ve halkalardan oluşur. Bir yüzeyi kanca (erkek), diğer yüzeyi halka (dişi)’dir. Bu yüzeyler birbirine yapışınca plastik halkalar kancaları tutar ve kilit işlemi gerçekleşir. Açmak için de birbirinden ayırmak yeterlidir. Kanca ve halkalar deforme olmazlar ve uzun süre kullanılır.

Yuvarlak kesimli (para para), otomotivde kullanılan cırt cırtlı bantlar, elastik cırt bantlar, uç uca cırt bantlar, kablo bağlamak için cırt bantlar, plastik cırt band, perdelik cırt bant, sırt sırta cırt cırtlı bant gibi çeşitleri vardır.

1 cm, 2 cm gibi farklı kalınlıklarda olabilmektedir. Cırt cırtlı bant fiyatı, bandın kalınlığına, şekline, ilmek sayısına göre farklılık gösterebilir.

Cırt cırtlı bant çeşit ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

 

 

cır cırtlı bant beyaz arkası yapışkanlı

cır cırtlı bant beyaz arkası yapışkanlı kare kesim

This Post Has 0 Comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top
Ara