Tüm ofislerin vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri olan küçük küp bloknot, firmalar için eşsiz bir tanıtım materyalidir. Küp bloknot, elden ele hızlı dolaşımı, sürekli büroda göz önünde olması ve uygun maliyeti nedeniyle tercih edilen promosyon ürünleri arasında yer almaktadır. Küp bloknot fiyatları tüm kağıt ürünleri gibi döviz kuruna
Küp bloknotların 4 yanına, firmanıza ait logo ve adres baskısı yapabiliyoruz. Küp bloknotlarınızı, plastik kutulu, karton kutulu, özel tasarım kutulu yada paletli tercih edebilirsiniz. Küp bloknotlar ölçü ve yaprak sayısı olarak farklı standartlarda olabilmektedir. Küp bloknot fiyatları ölçü ve yaprak sayısına göre değişmektedir. Firmanıza ait slogan, adres ve telefon gibi bilgileri isterseniz tam zemin ile birlikte basarak teslim ediyoruz. Küp bloknot fiyatları ve küp bloknot örnekleri için için bizimle iletişime geçin.
80-90 gr 1. hamur kağıt üzerine offset ve bloknot çevresine serigrafi baskı yapılmaktadır.
Promosyon olarak dilerseniz logonuza özel kesimli kutusuyla ve kalemliğiyle müşterilerinize çok özel bir küp bloknotsunabilirsiniz.
Daha önce yaptığımız küp bloknot örneklerini görebilirsiniz. Ebatlar, baskı tipleri, ambalaj çeşitleri ve küp bloknotla ilgili detaylı bilgi için bizi arayın.
Tel: 0212 2223801 – 2221608
Promosyon küp bloknot üretimi minimum sipariş adedi 1000’dür. Küp bloknot fiyat bilgisi için bizleri arayabilirsiniz. Özellikle aşağıdaki örneklerde görebileceğiniz paletli küp bloknotlar kağıt, nakliye, kargo gibi ticari firmalar tarafından tercih edilmektedir. Ürünün yan yüzeylerine yapılan hassas renkli baskılar sayesinde logonuz, markanız veya firma adınız uzun süre göz önünde kalacaktır. Standat küp bloknot fiyatları oldukca ekonomiktir. ancak özel istekler (örn, sert kutu, pleksiglas kutu yada ev şeklinde kutu gibi) fiyatları etkilemektedir.
Ayrıca küp bloknot üretiminin yanısıra, yapışkanlı notluk, defter ve defter, takvim ve daha bir çok baskılı promosyon ürünü üretimi yapıyoruz.
![]() Farklı küp bloknot çalışmalarımızdan örnekler. Küp bloknotların dört bir yanına, logonuzu, sloganınızı veya size özel bir tasarımı serigrafi ile yüksek kalitede basıyoruz. |
![]() Paletli küp bloknotlar son dönemlerin en cok tercih edilen promosyon ürünleri arasında yer almaktadır |
![]() Küp ploknot paleti, paletli küp bloknot üreticileri için ayrıca üretilmektedir. Spiral şeklinde yada özel kesim olarak da üretebiliyoruz. Notlukların sırt kısmında dağılmayan özel elastik tabaka bulunmaktadır. Spiral notluklar 8x8x6 yada 8x8x3 cm standart ölçülerdedir. |
![]() Farklı firmalar için yapılmış, özel sert kapaklı notluklar tercih edebileceğiniz farklı promosyon ürünleridir. |
![]() Festo pleksi kutulu küp bloknot. Fuarlarda kullanılmak üzere üretilmiş şık promosyon ürünüdür. PacPro standart küp bloknot. 4 yüz 2 renk serigraf baskılı. |
![]() Promosyon ürünleri, farklı baskı ve şekillerde tasarlanabilmektedir. |
![]() Farklı çalışmalarımızdan örnekler. |
Yukarıda gördüğünüz farklı özelliklerdeki ürünlerin yanı sıra ahşap paletli küp bloknot üretimi de yapıyoruz. Ahşap palet, estetik görünümünün yanı sıra ayırt edici ve akılda kalıcılığı mümkün kılar. Bloknotlar için ek koruma sağlar. Ürünün geniş baskı alanı, markanızın ve mesajınızın görünür olmasını sağlar. Ürün özellikle lojistik ve kargo firmaları için tavsiye edilir.
Merhaba,
Küp bloknotlarınızın fiyatlarını paylaşabilir misiniz ?
Teşekkürler
Sert Kapak küp notluk dışı mukavva sıvama 8×8 iç kağıt lı kağıt adeti 300 adet 80 gr 1 hamur tek renk baskılı
Kapak Mat selefonlu kabartma lokal laklı
Kutu ebadı dış 10 x10 cm sırt 3 cm olmalı
4000 Adet fiyat verirmisiniz
Merhabalar,
Spiral şeklinde yada özel kesim olarak da üretebiliyoruz. Notlukların sırt kısmında dağılmayan özel elastik tabaka bulunmaktadır. Spiral notluklar 8x8x6 yada 8x8x3 cm standart ölçülerdedir.
Yukarıdaki özel kesimlerde kristal taş kesimi şeklinde yapabilir misiniz? Mail adresinize logomuzu atarım.
Bir de tabii ki fiyat teklifi almam gerekir.
merhabalar.
Spiral kaynaklı çelik boru üretimi yapmaktayız. bu şekilde farklı bir bloknot çalışmanız var mıdır?
Merhaba! bulgaristan’dan yazyorum. Sitenizde paletli kup bliknot gordum. Sirketimiz icin 250 ve 500 adetlik, 120×80 mm, 250 ve 500 sayfalik, 70 gr ofset ve yan baskili fiyat verebilirmisiniz lutfen. Tesekurler! Iyi calismalar!
Merhaba firmamız için 250 ve 500 sayfalık, 70 gr ofset ve yan baskılı fiyat verebilir misiniz lütfen. iyi çalışmalar!
Merhabalar 70 Gr birinci hamuru küp bloknot 500 yaprak içi tek renkli veya çok renkli fiyatı nedir öğrenebilir miyiz